teaser
teaser
teaser
teaser
teaser
teaser
teaser
teaser
teaser
teaser
teaser
teaser
teaser
teaser
teaser
teaser
teaser
teaser
teaser

Visie

 

"Doelbewust bezig met het ontwikkelen van jeugd"

 

We zien dat de jeugd in de huidige tijd steeds minder beweegt en minder actief bezig is met zijn/haar sport, de alternatieven zijn dan natuurlijk ook legio (computer, televisie etc). Daarnaast zien we dat het bij verschillende voetbalverenigingen door het geringe aantal trainingsuren vaak gewoonweg niet mogelijk is om gerichte en specifieke trainingen aan te kunnen bieden aan de jeugd.

 

Voetbalschool Doelbewust gaat jonge spelers juist deze specifieke en gerichte trainingen aanbieden als aanvulling op de reguliere training bij de eigen vereniging. In de trainingen wordt veel aandacht besteedt aan de visie van Rene Meulensteen en Wiel Coerver, die veel gericht is op het verbeteren van  technische vaardigheden. De techniek vormt uiteraard voor een groot deel de basis voor een goede voetballer.

 

Bij Voetbalschool Doelbewust gaat het echter niet om het hebben van talent en techniek alleen, maar ook juist om het hebben van de wil om je als speler zelf te willen verbeteren. De trainingen zullen dan ook niet alleen maar gericht zijn op techniek, maar ook opgebouwd zijn uit uitgebalanceerde modules waarin we gaan werken aan coördinatie en skills, passen en trappen, partijvormen, en waar ook ruimte is voor veel fun (o.a. met kampioenschappen vrije trappen, hooghouden, dribbelparkoers en schotkracht).

 

De trainingen worden aangepast aan de leeftijd en het niveau van de spelers. We gaan daarbij werken in kleine groepen van 8 tot maximaal 12 spelers met veel individuele aandacht voor de kinderen. 

 

Bij alles wat we bij Voetbalschool Doelbewust doen hanteren we de volgende uitgangspunten:

• Plezier beleven aan trainen en van daaruit jezelf ontwikkelen en verbeteren!

• Positief benaderen en coachen van spelers!

• “Fouten” durven maken, leren door te (blijven) proberen!

• Uitdagen en vertrouwen geven!

 

"Voetbalschool Doelbewust doet meer, jij kunt meer"

Nieuws

Meer nieuws arrow

Agenda

zo 17 mei

-   Module 2019-2020 Training 11

zo 24 mei

-   Module 2019-2020 Training 12

zo 7 jun

-   Module 2019-2020 Afsluiting

Bekijk het volledige agendaoverzicht arrow